logo antares
Antares Stolice d.o.o.
Senta
Proizvodnja i prodaja kancelarijskih stolica
Senta 24400
Pristanišna 1
office@antares-stolice.com
Tel:024 813 766
Fax: 024 811 125
mob: 063 660 753
 

O nama:

ANTARES GROUP je jedan od najvećih proizvođača kancelarijskih stolica u centralnoj i istočnoj evropi. Svoju Proizvodnju obavlja u šest pogona u evropi, u saradnji sa više od 3000 profesionalnih partnera, i sa više miliona prodatih stolica u regionu godišnje.

Osnovna delatnost je proizvodnja i veleprodaja kancelarijskog nameštaja za sedenje, prvenstveno kancelarijskih stolica

Preduzeće ANTARES STOLICE D.O.O. je osnovano 2008. godine u Senti kao najnoviji član poslovne grupacije  ANTARES INTERNATIONAL GROUP, koja ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i dizajniranju kancelarijskih stolica.

Nudimo širok spektar različitih modela od direktorskih fotelja, preko daktilo i dečjih stolica pa sve do konferencijskih stolica.

Idealno rešenje su naše stolice za profesionalne korisnike. namenjene su onima koji očekuju najviše u pogledu dizajna, ergonomije i funkcija. Naše Kolekcije karakteriše moderni italijanski stil i udobnost sa garancijom od dve godine.

Najbolji izbor, ukoliko hoćete pouzdanu, kvalitetnu stolicu sa klasičnim dizajnom uz povoljnu cenu. Mnogi su se već uverili da naše stolice pored estetskog izgleda svojim funkcijama dugoročno opslužuju korisnike u svakodnevnom životu.

mapa