logo antares
Antares Stolice d.o.o.
Senta
Proizvodnja i prodaja kancelarijskih stolica
Senta 24400
Pristanišna 1
office@antares-stolice.com
Tel:024 813 766
Fax: 024 811 125
mob: 063 660 753
 

  • Radna Fotelja : ERGOHUMAN Radna Fotelja : ERGOHUMAN Zadovoljstvo na radnom mestu..... Radna fotelja ERGOHUMAN Danas kad je sve više ljudi zaposleno u kancelarijama, sve veća pažnja se pridaje ergonomiji nameštaja. Cilj svake kompanije bi trebao biti: povećati produktivnost svojih radnika pružajući im što veće zadovoljstvo na radnom mestu. Ergohuman je najergonomičnija radna stolica. Smanjuje bol u donjem delu leđa, neugodnost i mišićno-skeletalne poremećaje. Omagućevajući vam da udobno sedite u njoj duži vremenski period, ona povećava vašu produktivnost. I sve to, zahvaljujući naprednom dizajnu sa inovativnim rešenjima: fleksibilan naslon i podesivo sedište.
  • Radna stolica: 1380 SYN FLUTE LX Radna stolica: 1380 SYN FLUTE LX Stolica za Vas ! Izuzetno oblikovani naslon sofisticiranog i rafinisanog izgleda 1380 SYN FLUTE LX kancelarijske stolice će Vas odmah privući! I što pre budete seli i isprobali FLUTE stolicu, znaćete da ste našli nešto posebno. Radna stolica inovativnog dizajna sa kvalitetnim materijalima i elegantnim detaljima. Donji deo naslona pruža potporu lumbalnom delu Vaših ledja dok njeno sedište pruža udobnost i komfor.
  • Radna Fotelja: BOSTON 627 Alu Radna Fotelja: BOSTON 627 Alu Radna stolica je dizajnirana specijalno za zaposlene u kancelarijama, za njihovo konstantno angažovanje i koncentraciju.
  • Radna stolica: 1850 OMNIA PDH Radna stolica: 1850 OMNIA PDH 1850 OMNIA PDH radna fotelja koja sa visokom fleksibilnošću i prilagodjenim procesima podešavanja zajedno može formirati uspešne uslove za rad. Inovativni dizajn sa multifunkcionalnom ergonomijom rasteretiće Vaš osećaj ukočenosti i tenziju u sedećem položaju. Ovo je radna stolica sa svim kvalitetima i potencijalima da udovolji Vašim potrebama. Pored toga karakteriše jedinstveni dizajn i konfiguracija sedišta, uneće stil i praktičnost u Vašu svakodnevnicu.
  • Radna Fotelja: OKLAHOMA PDH Radna Fotelja: OKLAHOMA PDH Oklahoma radna stolica je inteligentna radna stolica koja oseti Vaše potrebe, intuitivno prema vašem telu i pokretima dok radite. Pametna radna fotelja koja može da proceni Vaš uticaj na zdrav zivot, i promeni Vaše loše navike u zdrave. Zdravlje je na prvom mestu, a način na koji sedimo dok obavljamo naše funkcije posla su pola zdravlja. Ovo je stolica sa samopodesivom intuicijom. Stolica koja brine za Vas i ne zanemaruje Vaše potrebe.